Velkommen til Polini Danmark

Her på siden finder du det brede udvalg af kvalitets maskiner udviklet og samlet i Italien. Polini er rundt i verden kendt for at lave nogle gedigne maskiner, som igennem flere år er blevet forbedret og forfinet.

Polini har fire forskellige typer maskiner - cross, motard, minibike og streetbike. Det er bestemt muligt at finde noget der passer til alle kørestile og der er maskiner til flere typer kørere. Der er Polini X1P til de mindste der vil køre cross og til de større er der Polini XP65R. Der er Polini XP 4T til dem der vil køre motard og synes om at få knæet i asfalten i svingene. Der er Polini GP5 Reverse minibike til adrenalin junkierne, som ikke kan komme tæt nok på jorden. Sidst, men ikke mindst, er der Polini XP 4 til dem der gerne vil have en lille og sjov motorcykel.

Hvis du gerne vil se lidt nærmere på de forskellige maskiner, anbefaler vi at kontakte en af vores forhandlere rundt om i landet, se mere ved at klikke på "Polini-forhandlere" øverst her på siden. Kig rundt på siden og se om noget skulle falde i din smag - og har du spørgsmål, er vi altid hurtige med at svar på info@polini.dk.

Polini's modelprogrammer

Polini - Seneste nyt

JØ Racing Polini Team var d. 11. juni til 5. og 6. afdeling af Micro DM på Møllegårdsbanen i Høng. Vestjællands Micro Cross Club (VMCC) var vært ved, til dato, årets største Micro Cross arrangement, med hele 75 tilmeldte kørere. Så selvom..
JØ Racing Polini Team var lørdag d. 14. maj til 3. og 4. afdeling af Micro DM i Korskro, hvor Vestjysk Moto Cross Club var vært ved et fint arrangement. B80 Endnu en gang levede B80 klassen op til sit navn ”Kongeklassen” - denne gang med hele 28 tilmeldte kørere. Det..
JØ Racing Polini Team var lørdag d. 23. april til årets første afdelinger i Micro DM. Vært for 1. og 2. afdeling var Holstebro Motocross Club. Det var selvsagt med stor spænding der blev set frem til hvordan sæsonpremieren på DM i Micro klasserne ville..
Slagelse MX arena havde som altid styr på detaljerne, banen stod knivskarp, selv om der var kommet en del vand. Der kom som altid nogle krævende sektioner. At komme til et løb hvor ryttergården og et tilstødende areal i samme størrelse er proppet, fuld (eller overfuld) startbom..
I 2011 bliver der også afholdt en Kids cup i Jylland. A-Racing ved Anders Dahlgaard er sponsor for Kids Cup i Jylland og navnet på cuppen er derfor A-Racing Kids cup. Flere afdelinger i begge Kids cup bliver af holdt sideløbende, hvilket også fremgår..
Vanen tro, har man næsten lyst til at sige i år, blev der i dagene op til løbet kigget med spænding på vejrudsigten. Men også i Melby, havde banefolkene styr på tingene og med alt klappet og klar, kunne end ikke regnvejr fredag forhindre, at Melby banen endnu en gang stod..
JØ Racing Polini Team har været til Micro SM i Køge, hvor KSM var vært ved 5. og 6. afdeling af Micro SM søndag d. 12 september. Det er altid med spænding man besøger Køge banen i en periode med regn. KSM havde som sædvanligt styr på tingene,..
JØ Racing Polini Team var lørdag d. 21. august til Micro DM i Nordsjælland. Melby Micro Cross Club var vært ved 7. og 8. afdeling af Micro DM. Det var med lidt nervøsitet at der blev set frem til løbet, det massive regnvejr i weekenden før, som..
JØ Racing Team var søndag d. 14. juni til Micro DM i Køge, hvor Køge Sports Motorklub (KSM) stod for afviklingen af 5. og 6. afdeling. KSM havde formentlig læst vejrudsigten og klargjort banen i tide, for ugen op til løbet bød på masser af regn, som havde gjort..
JØ Racing Polini Team var lørdag d. 22. til Micro DM på det idylliske Mors. Morsø Motocross Klub (MMCK) var vært ved 3. og 4. afdeling af Micro DM på Solbjerg banen. MMCK havde til dagen shinet og anlagt en spændende bane, i det fantastiske flotte beliggende og meget..
Vi har igennem længere tid søgt efter en forhandler af Polini crossere i Nordjylland. Vi har indgået en aftale med Anders Dahlgaard ApS om salg af crossere og reservedele fra dags dato. Det betyder nu, at folk i den nordlige del af landet nu også har mulighed for at blive godt..
Hedeland Motorklub stod for at arrangere 1. og 2. afdeling af SM og det blev gjort perfekt. Der var arrangeret opvisning i pausen af JØ Racing Team’s Jesper Kjær Jørgensen og Janus Høgsbro og det var populært. Der blev råbt og skreget på mere, så db..
På trods af at teamet har været til flere træningssamlinger med JØ i løbet af vinteren, var spændingen stor og lidt nervøsitet var der nok også at spore. VMCC stod for at arrangere 1 og 2 afd. af DM og det blev gjort perfekt med vanlig jysk ro og besindighed. Selv..
Lørdag d. 3/10 var Næstved vært for årets sidste løb, nemlig Micro hold DM. Næstved havde som altid styr på sagerne, de havde bare lavet én stor fejl - og det var at lade Guldhammer stå for bestilling af vejret. De fleste gange i 2009 har meterologerne taget..
B80 #545 Lucas Sandbye Ankjær var klar til at gøre jobbet færdigt lørdag morgen og angreb sandet med krum hals. Med hurtigste træningstid, samt efterfølgende kval tid, så det ud som at det skulle være en nem opgave, men ak. I 1. heat kom Lucas lidt skidt fra..